Onze missie

‘’Als je de beste auto's koopt en met de beste mensen werkt, is het bezit van klassieke auto’s en youngtimers een absoluut genot’’

Ik ben in de eerste plaats een autoverzamelaar en -liefhebber en in de tweede plaats een dealer, hoewel het onvermijdelijk is dat zaken en plezier vaak samengaan. Ik geloof dat zaken zullen floreren als kennis en passie gepaard gaan met eerlijkheid en integriteit.

Door de grote aanlevering van auto’s, ben ik de laatste jaren steeds vaker de leukste automobielen vanuit deze trechter gaan verzamelen, maar doordat een roulatie van de verzameling ook bij mij past, diverse auto’s weer terug op de markt plaatsen.

Gevestigd in Nederland maar met een wereldwijd bereik, Zijn wij gespecialiseerd in het vinden van geweldige auto's uit de jaren '80 tot en met de jaren '90 en deze te matchen met goede Nederlandse en internationale kopers die het verschil kennen tussen een klassieker die eindeloos hartzeer kan veroorzaken en een klassieker die eindeloos veel plezier kan brengen.

Het bezit van klassieke auto's is de afgelopen decennia in Nederland gegroeid, vooral met een jongere liefhebber. Deze bestuurder wil stijl en opwinding, maar heeft ook betrouwbaarheid nodig voor incidenteel of regelmatig gebruik. Door de allerbeste auto's te vinden en te helpen bij het onderhoud ervan, genieten onze klanten van de sensatie van betrouwbaar klassiek autorijden.

Europese merken vormen een groot deel van ons bedrijf. In tegenstelling tot veel dealers bezitten wij de aangeboden auto's en koop en verkopen wij alleen de allerbeste auto's waar wij genoeg vertrouwen in hebben om die ook echt te willen hebben. Veel van deze auto's zijn van beleggingskwaliteit en daarom vertrouwen onze klanten op onze kennis en expertise om deze collecties die deel uitmaken van hun beleggingsvermogen correct te beheren.

Ons eigen team en vertrouwde partners kunnen u ondersteunen met het volgende:

  • Inspecties en taxatie van voertuigen vóór aankoop.
  • Service, onderhoud en reparaties.
  • Volledige of gedeeltelijke restauratie van onder meer metaalwerk, lakwerk, stoffering, chroomwerk en mechanisch werk.
  • Detaillering.
  • Opslag voor lange of korte termijn.
  • Transport in binnen- of buitenland.
  • Invoer uit het VK, Europa en de rest van de wereld inclusief verzending en inklaring voor invoerrechten en btw